KONFERENS MENY DAG
Vi serverar alltid en varmsoppa och nybakt bröd som förrätt
1/ Mörad Fläskytterfilé med potatiskaka & grönpepparsås
2/ Kyckling serverad med apelsinsås & ris
3/Ungstekt lax med potatis till det serveras en vitvinsås
KONFERENS MENY KVÄLL
Meny 1
Förrätt: Gravlaxtoast med sallad, stekt sparris & husets romröra
Varmrätt: Oxrullader med örtgräddsås och hemgjord potatismos
och vinbärsgele
Dessert: Varm kladdkaka med vispgrädde
Meny 2
Förrätt: Krämig kantarellsoppa med hembakt bröd
Varmrätt: Klassisk porterstek med mörk skysås, svartvinbärsgele till
det serveras potatisterrin
Dessert Ägglikör mousse
Meny 3
Förrätt: Västerbottensost soppa med hembakat bröd
Varmrätt: Stekt röding med en frisk gurksallad, stekt sparris
beurre blance-sås och duchesspotatis
Dessert Klassisk citronpaj med vispgrädde
Meny 4
Förrätt: Pepparrotsfyllda crustander med räkor & caviar
Varmrätt: Helstekt oxfilé med rostad kulpotatis till det serveras
ungstekta rotgrönsaker i konjaksås
Dessert Petit choux fylldas med vaniljgrädde & glass
Meny 1 – 3 pristillägg 0:- Meny 4 Pristillägg 95:-
Entré Norr Er konferensanläggning med tillgänglighet // VÄLKOMMEN
FÖLJ OSS PÅ VÅR FACEBOOK SIDA
Nu kan Ni även boka hotellrum på Booking.com
2 oktober öppnar Niklas HOTELL LYCKSELE