Konferensmeny

KONFERENS MENY DAG

Vi serverar alltid en varmsoppa och nybakt bröd som förrätt

 

1/ Mörad Fläskytterfilé med potatiskaka & grönpepparsås

 

2/ Kyckling serverad med apelsinsås & ris

 

3/Ungstekt lax med potatis till det serveras en vitvinsås

 

KONFERENS MENY KVÄLL

Meny 1

Förrätt:      Gravlaxtoast med sallad, stekt sparris & husets romröra

Varmrätt:   Oxrullader med örtgräddsås och hemgjord potatismos

och vinbärsgele

Dessert:      Varm kladdkaka med vispgrädde

 

Meny 2

Förrätt:        Krämig kantarellsoppa med hembakt bröd

Varmrätt:    Klassisk porterstek med mörk skysås, svartvinbärsgele till

                       det serveras potatisterrin 

Dessert         Ägglikör mousse

 

Meny 3

Förrätt:        Västerbottensost soppa med hembakat bröd

Varmrätt:    Stekt röding med en frisk gurksallad, stekt sparris

                      beurre blance-sås och duchesspotatis

Dessert        Klassisk citronpaj med vispgrädde

 

Meny 4

Förrätt:      Pepparrotsfyllda crustander med räkor & caviar

Varmrätt:  Helstekt oxfilé med rostad kulpotatis till det serveras

                     ungstekta rotgrönsaker i konjaksås

Dessert       Petit choux fylldas med vaniljgrädde & glass

 

Meny 1 – 3 pristillägg 0:-    Meny 4 Pristillägg 95:-  

 

Entré Norr Er konferensanläggning med tillgänglighet //  VÄLKOMMEN

FÖLJ OSS PÅ VÅR FACEBOOK SIDA

Nu kan Ni även boka hotellrum på Booking.com

2 oktober öppnar Niklas HOTELL LYCKSELE